Siljans Skogstjänst

Dalarnas län

Information

I Rättvik finns det ett Enskild firma som heter Siljans Skogstjänst. Det finns flera verksamheter som liknar Siljans Skogstjänst i Dalarnas län. Rättvik är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Siljans Skogstjänst är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1996-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Dalarnas län.

Sedan 1994-05-04 så har Siljans Skogstjänst varit registrerat och sedan 1994-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Siljans Skogstjänst och det finns fler verksamheter som är det i Rättvik.

Vill man komma i kontakt med Siljans Skogstjänst så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Siljans Skogstjänst så kan ni göra det på 0248-40199.

Bedriva tjänster inom skogsbranschen såsom plantering, röjning, inventering, taxering, planering, avverkning, skogsbruksplaner, stämpling och ståndortsanpassning.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Bergfeldt, Carl Anders som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Siljans Skogstjänst har 600721-XXXX som sitt organisationsnummer.