LK Rör & Entreprenad

Dalarnas län

Information

LK Rör & Entreprenad hittar ni ett Dalarnas län som inte är som andra län. I Dalarnas län hittar ni Rättvik som är den kommunen där LK Rör & Entreprenad finns. I Rättvik så finns det många olika Enskild firma och i Dalarnas län så finns det ännu fler Enskild firma. LK Rör & Entreprenad tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket LK Rör & Entreprenad har haft sedan 1994-01-01. LK Rör & Entreprenad har funnits sedan och 1992-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till LK Rör & Entreprenad så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0258-20337.

Rättvik arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Dalarnas län för att locka till sig fler företag.

LK Rör & Entreprenad har idag 601103-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för LK Rör & Entreprenad

Bolaget ska bedriva verksamhet inom vvs-området, entreprenad med maskiner såsom väghyvel, lastmaskiner, dumper och grävmaskin samt därmed förenlig verksamhet.

I LK Rör & Entreprenad så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Kallberg, Lars Olof som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma, .