Hotell Fyra Hästar

Dalarnas län

Information

610402-XXXX är organisationsnummer för bolaget Hotell Fyra Hästar. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hotell Fyra Hästar är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Rättvik som är den kommunen som Hotell Fyra Hästar finns i.

Hotell Fyra Hästar har varit registrerat sedan 2005-03-01 och det finns flera bolag i Dalarnas län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Hotell Fyra Hästar så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Hotell Fyra Hästar är och det finns flera bolag i Rättvik som också är .

Firmatecknare för Hotell Fyra Hästar är följande:

Vill ni komma i kontakt med Hotell Fyra Hästar så kan ni göra det på telefon genom 0248-13725 eller genom brev på följande adress:

Hotell och restaurang samt konferens.

Det finns olika personer som har en koppling med Hotell Fyra Hästar och det är Asplund, Aida Margareta som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma,