Östanviks Rep & Svets

Dalarnas län

Information

Enskild firma finns det flera av i Rättvik och Östanviks Rep & Svets är ett av dem. Dalarnas län är ett stort län där det finns många bolag där och Östanviks Rep & Svets är ett av dem. Statusen för Östanviks Rep & Svets är att Bolaget är aktivt.

Östanviks Rep & Svets är ett Enskild firma och skapades 1994-01-14. Det finns flera olika bolag i Dalarnas län som är ett stort län. Rättvik där bolaget finns i jobbar för att bolag som Östanviks Rep & Svets ska trivas.

Östanviks Rep & Svets är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Rättvik så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Reparation och service av fordon, traktorer, jordbruksredskap o dyl. Tillverkning av lättare redskap för jord- och skogsbruk. Tillverkning av järn- och plåtdetaljer inom byggsektorn samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Östanviks Rep & Svets är momsregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01.

Idag är Östanviks Rep & Svets och det finns flera bolag som är det idag i Rättvik.

Vill man komma i kontakt med Östanviks Rep & Svets så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0258-20297.

.

De som är på något sätt har med Östanviks Rep & Svets är Finn, Toivo Lars Henrik som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Östanviks Rep & Svets har 610525-XXXX som sitt organisationsnummer.