Ovanmyra Matglädje

Dalarnas län

Information

Enskild firma finns det flera av i Rättvik och Ovanmyra Matglädje är ett av dem. Dalarnas län är ett stort län där det finns många företag där och Ovanmyra Matglädje är ett av dem. Statusen för Ovanmyra Matglädje är att Bolaget är aktivt.

Ovanmyra Matglädje är ett Enskild firma och skapades 2005-04-14. Det finns flera olika företag i Dalarnas län som är ett stort län. Rättvik där företaget finns i jobbar för att företag som Ovanmyra Matglädje ska trivas.

Ovanmyra Matglädje är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-08-01. I Rättvik så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Matlagning Catering Café

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ovanmyra Matglädje är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-08-01.

Idag är Ovanmyra Matglädje och det finns flera företag som är det idag i Rättvik.

Vill man komma i kontakt med Ovanmyra Matglädje så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0248-40049.

.

De som är på något sätt har med Ovanmyra Matglädje är Nivrén, Katarina Marianne som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Ovanmyra Matglädje har 630719-XXXX som sitt organisationsnummer.