Rina Solvik - Hovslagare

Dalarnas län

Information

Enskild firma finns det flera av i Rättvik och Rina Solvik - Hovslagare är ett av dem. Dalarnas län är ett stort län där det finns många företag där och Rina Solvik - Hovslagare är ett av dem. Statusen för Rina Solvik - Hovslagare är att Bolaget är aktivt.

Rina Solvik - Hovslagare är ett Enskild firma och skapades 2000-09-26. Det finns flera olika företag i Dalarnas län som är ett stort län. Rättvik där företaget finns i jobbar för att företag som Rina Solvik - Hovslagare ska trivas.

Rina Solvik - Hovslagare är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-07-19. I Rättvik så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Hovslageri och hovbeslagssmide. Smide av mindre bruksföremål t.ex ljusstakar, handtag för att sälja. Hovslageri att sko och sköta hästhovar, åtgärda problem och vissa sjukdomar, sjukbeslag. Varusortimenthästskor, sulor, snöbrodd.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Rina Solvik - Hovslagare är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-07-19.

Idag är Rina Solvik - Hovslagare och det finns flera företag som är det idag i Rättvik.

Vill man komma i kontakt med Rina Solvik - Hovslagare så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0248-20233.

.

De som är på något sätt har med Rina Solvik - Hovslagare är Solvik, Rina som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Rina Solvik - Hovslagare har 640403-XXXX som sitt organisationsnummer.