Backlund Boende o Försäljning i Dalarna

Dalarnas län

Information

Boende - bed and breakfast i familjens bostad, självhushåll i loftlägenhet. Stugor med självhushåll. Försäljning - keramik, smide, tyger, stickat, träbruksföremål och andra hantverk och material. Tillverkning - hantverk av olka slag tex: näverslöjd, svet och smide, kaminer och vedmaskiner, arbetsuppgifter förenliga med snickar och svetsyrket.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Backlund Boende o Försäljning i Dalarna vars bolagstyp är Enskild firma.

I Rättvik så är Backlund Boende o Försäljning i Dalarna ett av många bolag vars bolagstyp är Enskild firma och tittar vi till hela Dalarnas län så finns det ännu fler.

Rättvik arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Rättvik och i Dalarnas län. Redan 2003-05-16 så skapades Backlund Boende o Försäljning i Dalarna och företaget är har F-skattsedel Backlund Boende o Försäljning i Dalarna har haft det sedan 2005-05-26.

Backlund Boende o Försäljning i Dalarna är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2005-05-26

640926-XXXX är organisationsnummret för företaget som finns i Rättvik.

Just nu är Backlund Boende o Försäljning i Dalarna och det finns många företag som är i Dalarnas län

Vill ni komma i kontakt med Backlund Boende o Försäljning i Dalarna så går det att nå dem via telefon på 0248-20819 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Följande personer är på något sätt aktiva inom Backlund Boende o Försäljning i Dalarna är Backlund, Rolf Lars-Erik som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma, .