M N Bygg, Magnus Nissniss Enskild Firma

Dalarnas län

Information

M N Bygg, Magnus Nissniss Enskild Firma är en verksamhet som finns i Rättvik. I M N Bygg, Magnus Nissniss Enskild Firma finns det lite olika personer som är förknippade och det är Nissniss, Karl Magnus som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med M N Bygg, Magnus Nissniss Enskild Firma så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå M N Bygg, Magnus Nissniss Enskild Firma på telefon 0248-30053.

Renovering samt byggnationsarbeten.

Idag är M N Bygg, Magnus Nissniss Enskild Firma av bolagstypen Enskild firma.

M N Bygg, Magnus Nissniss Enskild Firma är ett av många verksamheter som finns i Dalarnas län och Rättvik arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

M N Bygg, Magnus Nissniss Enskild Firma innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1997-01-01 och M N Bygg, Magnus Nissniss Enskild Firma är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för M N Bygg, Magnus Nissniss Enskild Firma så är det följande:

M N Bygg, Magnus Nissniss Enskild Firma har 661126-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Dalarnas län.