G Er Foto

Dalarnas län

Information

670105-XXXX är organisationsnummer för bolaget G Er Foto. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som G Er Foto är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Rättvik som är den kommunen som G Er Foto finns i.

G Er Foto har varit registrerat sedan 2007-11-07 och det finns flera bolag i Dalarnas län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-11-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för G Er Foto så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-11-01.

G Er Foto är och det finns flera bolag i Rättvik som också är .

Firmatecknare för G Er Foto är följande:

Vill ni komma i kontakt med G Er Foto så kan ni göra det på telefon genom 0248-51813 eller genom brev på följande adress:

Diverse fotograferingsuppdrag, främst studiofotografering, evenemangsfoto, bildbehandling och försäljning av diverse fototillbehör.

Det finns olika personer som har en koppling med G Er Foto och det är Erlandsson, Bengt Göran som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma,