Bengans Gräv

Dalarnas län

Information

Bengans Gräv hittar ni ett Dalarnas län som inte är som andra län. I Dalarnas län hittar ni Rättvik som är den kommunen där Bengans Gräv finns. I Rättvik så finns det många olika Enskild firma och i Dalarnas län så finns det ännu fler Enskild firma. Bengans Gräv tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Bengans Gräv har haft sedan 2008-05-15. Bengans Gräv har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Bengans Gräv så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0248-30154.

Rättvik arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Dalarnas län för att locka till sig fler verksamheter.

Bengans Gräv har idag 670519-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Bengans Gräv

Entreprenadsverksamhet såsom grävmaskinsuppdrag med egen grävmaskin , för olika uppdragsgivare kompletterat med skogsentreprenad och snöröjning med egen trktor.

I Bengans Gräv så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Rodin, Bengt Åke som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma, .