Hampus Media Allfixaren

Dalarnas län

Information

Hampus Media Allfixaren hittar ni ett Dalarnas län som inte är som andra län. I Dalarnas län hittar ni Rättvik som är den kommunen där Hampus Media Allfixaren finns. I Rättvik så finns det många olika Enskild firma och i Dalarnas län så finns det ännu fler Enskild firma. Hampus Media Allfixaren tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket Hampus Media Allfixaren har haft sedan 1994-01-01. Hampus Media Allfixaren har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Hampus Media Allfixaren så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Rättvik arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Dalarnas län för att locka till sig fler företag.

Hampus Media Allfixaren har idag 690101-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Hampus Media Allfixaren

Produktion och försäljning inom mediaområdet. Utbildningsverksam- het. Import, export och försäljning av souvenirer, kläder, verk- tyg, böcker, leksaker m m. Inköp och försäljning av konkurslager, varupartier m m. Byggande av inredningar i hus, bilar och båtar m m. Installation av ljudutrustning, elektronisk utrustning m m. Reparationer av bilar, fastigheter, elektronisk utrustning m m. Tillverkning av hemslöjdsalster, hobbyartiklar, keramikprodukter, prydnadssartiklar m m. Bevakningsuppdrag. Arrangemang av resor och div tillställningar. Café-, restaurang- och hotellverksamhet. Städningsarbeten. Djur- och miljövård. Fastighetsskötsel samt mark- och trädgårdsarbeten. Uthyrningar samt till ovanstående hörande konsultuppdrag.

I Hampus Media Allfixaren så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hampus, Jan Peter som är född 1969 och har titeln Innehavare av enskild firma, .