Monica Larsson färg-stilrådgivare och makeupartist

Dalarnas län

Information

Monica Larsson färg-stilrådgivare och makeupartist är en verksamhet som finns i Rättvik. I Monica Larsson färg-stilrådgivare och makeupartist finns det lite olika personer som är förknippade och det är Larsson, Monica Susanne som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Monica Larsson färg-stilrådgivare och makeupartist så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Monica Larsson färg-stilrådgivare och makeupartist på telefon 0248-22119.

Föreläsare i färg, form och stil. Frilansa som make up-artist. Sälja hudvård och make up. Göra personliga färg-stil rådgivningar på plats. Kurser i hudvård och make up.

Idag är Monica Larsson färg-stilrådgivare och makeupartist av bolagstypen Enskild firma.

Monica Larsson färg-stilrådgivare och makeupartist är ett av många verksamheter som finns i Dalarnas län och Rättvik arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Monica Larsson färg-stilrådgivare och makeupartist innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1999-01-01 och Monica Larsson färg-stilrådgivare och makeupartist är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1999-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Monica Larsson färg-stilrådgivare och makeupartist så är det följande:

Monica Larsson färg-stilrådgivare och makeupartist har 700609-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Dalarnas län.