Siljansborgs Stugby ekonomiska förening

Dalarnas län

Information

I Dalarnas län så finns Siljansborgs Stugby ekonomiska förening. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Rättvik här finns det många olika Ekonomisk förening. Siljansborgs Stugby ekonomiska förening tillhör bolagstypen "Ekonomisk förening" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Dalarnas län. Rättvik jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Dalarnas län gör att bolag trivs där.

Siljansborgs Stugby ekonomiska förening är momsregistrerat sedan1981-01-01 och har organisationsnummer 716412-7222.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 08-7163566 alternativt besöka eller skicka post till Siljansborgs Stugby ekonomiska förening på följande adress Sjurberg, 795 32, Rättvik.

Siljansborgs Stugby ekonomiska förening är idag och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Siljansborgs Stugby ekonomiska förening så sitter följande personer i styrelsen: , , , , Dahlgren, Sven Erik Teodor som är född 1931 och har titeln Suppleant , Frinnman, Rune Lennart som är född 1939 och har titeln Suppleant . Sjölund, Kjell som är född 1930 och har titeln Suppleant ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att tillhandahålla fritidsbostäder för sina medlemmar.