Kaj Zackrisson

Dalarnas län

Information

Enskild firma finns det flera av i Rättvik och Kaj Zackrisson är ett av dem. Dalarnas län är ett stort län där det finns många företag där och Kaj Zackrisson är ett av dem. Statusen för Kaj Zackrisson är att Bolaget är aktivt.

Kaj Zackrisson är ett Enskild firma och skapades 2003-09-22. Det finns flera olika företag i Dalarnas län som är ett stort län. Rättvik där företaget finns i jobbar för att företag som Kaj Zackrisson ska trivas.

Kaj Zackrisson är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-11-27. I Rättvik så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Alpin verksamhet och därmed sammanhängande aktivitet såsom marknadsföring, fotografering, försäljning och utbildning. Sport och fritidsverksamhet såsom försäljning och events. Marknadsföring, utbildning och resor.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Kaj Zackrisson är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-11-27.

Idag är Kaj Zackrisson och det finns flera företag som är det idag i Rättvik.

Vill man komma i kontakt med Kaj Zackrisson så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-4389990.

.

De som är på något sätt har med Kaj Zackrisson är Zackrisson, Kaj Ragnar som är född 1973 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Kaj Zackrisson har 730311-XXXX som sitt organisationsnummer.