Jones Pro Golf

Dalarnas län

Information

751124-XXXX är organisationsnummer för bolaget Jones Pro Golf. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Jones Pro Golf är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Rättvik som är den kommunen som Jones Pro Golf finns i.

Jones Pro Golf har varit registrerat sedan 1999-01-27 och det finns flera bolag i Dalarnas län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Jones Pro Golf så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

Jones Pro Golf är och det finns flera bolag i Rättvik som också är .

Firmatecknare för Jones Pro Golf är följande:

Vill ni komma i kontakt med Jones Pro Golf så kan ni göra det på telefon genom 070-4137422 eller genom brev på följande adress:

Professionellt tävlingsspel i golf, golfinstruktion och säljkonsultation.

Det finns olika personer som har en koppling med Jones Pro Golf och det är Jones, Hans Olov som är född 1975 och har titeln Innehavare av enskild firma,