NordVind Kort ek. för.

Dalarnas län

Information

NordVind Kort ek. för. är ett av många företag som finns i Rättvik. Det är nämligen den kommunen som NordVind Kort ek. för. finns i och den tillhör även Dalarnas län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

NordVind Kort ek. för. är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2005-12-01.

NordVind Kort ek. för. som idag finns i Dalarnas län har varit registrerat sedan 2005-10-11. Men sedan 2005-12-01 så har NordVind Kort ek. för. varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Golfv. 3 C, 795 33, Rättvik. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på NordVind Kort ek. för. så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 073-0792954.

Rättvik arbetar för att företag som NordVind Kort ek. för. ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för NordVind Kort ek. för.. Det finns flera företag i Dalarnas län.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intresse genom försäljning av ett kort med rabatter och förmåner på resa, inköp av varor och tjänster. medlemmarna deltar som konsument vid inköp av detta kort, att användas på resa och vid inköp av varor och tjänster.

Firmatecknare för NordVind Kort ek. för. är följande:
Firman tecknas, förutom av styrelsen, av Nadim Maalouf..

Det finns idag lite personer som är kopplade till NordVind Kort ek. för. och det är följande personer, Forsman, Jan Evert som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Ulla-Britt Ester Birgitta som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Maalouf, Nadim Georges som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,

Organisationsnummer för NordVind Kort ek. för. är 769613-2021.