TakeCare Facilities Management Dalarna

Dalarnas län

Information

TakeCare Facilities Management Dalarna hittar ni ett Dalarnas län som inte är som andra län. I Dalarnas län hittar ni Rättvik som är den kommunen där TakeCare Facilities Management Dalarna finns. I Rättvik så finns det många olika Enskild firma och i Dalarnas län så finns det ännu fler Enskild firma. TakeCare Facilities Management Dalarna tillhör bolagstypen Enskild firma och bolaget har ej F-skatt. TakeCare Facilities Management Dalarna har funnits sedan .

Vill ni skicka post till TakeCare Facilities Management Dalarna så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Rättvik arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Dalarnas län för att locka till sig fler bolag.

TakeCare Facilities Management Dalarna har idag 780602-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för TakeCare Facilities Management Dalarna

Service verksamhet som massör samt bokningsförfrågningar, telefonservice på Spa, receptionist på hotell samt försäljning av hudvårdsprodukter.

I TakeCare Facilities Management Dalarna så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Onsbacke, Linda Marie som är född 1978 och har titeln Innehavare av enskild firma, .