Föreningen Folkets Hus i Rättvik u p a

Dalarnas län

Information

783200-0850 är organisationsnummer för bolaget Föreningen Folkets Hus i Rättvik u p a. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Föreningen Folkets Hus i Rättvik u p a är Ekonomisk förening. Det finns idag flera olika Ekonomisk förening i Rättvik som är den kommunen som Föreningen Folkets Hus i Rättvik u p a finns i.

Föreningen Folkets Hus i Rättvik u p a har varit registrerat sedan 1918-01-12 och det finns flera bolag i Dalarnas län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Föreningen Folkets Hus i Rättvik u p a så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Föreningen Folkets Hus i Rättvik u p a är och det finns flera bolag i Rättvik som också är .

Firmatecknare för Föreningen Folkets Hus i Rättvik u p a är följande:
Firman tecknas, förutom av styrelsen, av Steinar Dahl, Jan-Erik Stors och Hans Furn, var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Föreningen Folkets Hus i Rättvik u p a så kan ni göra det på telefon genom 0248-56100 eller genom brev på följande adress:
Enåbadsv. 8, 795 32, Rättvik

Att genom inköp eller byggande anskaffa lämpliga samlings-, läse- och förfriskningslokaler samt åt sina medlemmar anskaffa och upplåta bostadslägenheter.

Det finns olika personer som har en koppling med Föreningen Folkets Hus i Rättvik u p a och det är Dahl, Steinar som är född 1944 och har titeln VD, Dahl, Steinar som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Daniels, Rune som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Furn, Hans Vidar som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonsén, Arne Lars Erik som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Gustav Herbert Roland som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamotRoos, Dick Karl-Erik som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Stors, Jan Erik Martin som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Dalgärde, Britt-Marie Kristina som är född 1958 och har titeln SuppleantHedberg, Rolf Ingemar Lennart som är född 1945 och har titeln Suppleant