Gifvanes Trä Jord Skog

Dalarnas län

Information

800705-XXXX är organisationsnummer för bolaget Gifvanes Trä Jord Skog. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Gifvanes Trä Jord Skog är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Rättvik som är den kommunen som Gifvanes Trä Jord Skog finns i.

Gifvanes Trä Jord Skog har varit registrerat sedan 2004-04-15 och det finns flera bolag i Dalarnas län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-03-11 vill man istället veta hur det står till med momsen för Gifvanes Trä Jord Skog så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-03-11.

Gifvanes Trä Jord Skog är och det finns flera bolag i Rättvik som också är .

Firmatecknare för Gifvanes Trä Jord Skog är följande:

Vill ni komma i kontakt med Gifvanes Trä Jord Skog så kan ni göra det på telefon genom 0248-40126 eller genom brev på följande adress:

Jord och skogsbruksentreprenad och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Gifvanes Trä Jord Skog och det är Gifvanes, Lars Anders som är född 1980 och har titeln Innehavare av enskild firma,