Gillius Entertainment

Dalarnas län

Information

810515-XXXX är organisationsnummer för företaget Gillius Entertainment. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Gillius Entertainment är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Rättvik som är den kommunen som Gillius Entertainment finns i.

Gillius Entertainment har varit registrerat sedan 2005-08-22 och det finns flera företag i Dalarnas län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-06-23 vill man istället veta hur det står till med momsen för Gillius Entertainment så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-08-01.

Gillius Entertainment är och det finns flera bolag i Rättvik som också är .

Firmatecknare för Gillius Entertainment är följande:

Vill ni komma i kontakt med Gillius Entertainment så kan ni göra det på telefon genom 0248-15114 eller genom brev på följande adress:

Försäljning av tjänster och service såsom projektplanering, projektledning och produktion inom upplevelse-, mötes-, nöjes-, och eventindustrin. Tillverkning av slöjdföremål, trähantverk och nyckelharpor samt undervisning. Bedriva konsultverksamhet inom dessa områden samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Gillius Entertainment och det är Lindgren, Olof Gillius som är född 1981 och har titeln Innehavare av enskild firma, Lindgren, Sven-Olof som är född 1945 och har titeln Prokurist,