Jönslarsgårdens hästskjutsar

Dalarnas län

Information

Enskild firma finns det flera av i Rättvik och Jönslarsgårdens hästskjutsar är ett av dem. Dalarnas län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Jönslarsgårdens hästskjutsar är ett av dem. Statusen för Jönslarsgårdens hästskjutsar är att Bolaget är aktivt.

Jönslarsgårdens hästskjutsar är ett Enskild firma och skapades 2007-05-29. Det finns flera olika verksamheter i Dalarnas län som är ett stort län. Rättvik där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Jönslarsgårdens hästskjutsar ska trivas.

Jönslarsgårdens hästskjutsar är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-05-31. I Rättvik så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Hästskjutsar till företag och privatpersoner. ID-kontroll av hästar.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Jönslarsgårdens hästskjutsar är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-05-31.

Idag är Jönslarsgårdens hästskjutsar och det finns flera verksamheter som är det idag i Rättvik.

Vill man komma i kontakt med Jönslarsgårdens hästskjutsar så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0248-23115.

.

De som är på något sätt har med Jönslarsgårdens hästskjutsar är Gustafsson, Linn Cecilia som är född 1981 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Jönslarsgårdens hästskjutsar har 810827-XXXX som sitt organisationsnummer.