AC & Däckcenter i Rättvik Handelsbolag

Dalarnas län

Information

916410-8350 är organisationsnummer för företaget AC & Däckcenter i Rättvik Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som AC & Däckcenter i Rättvik Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Rättvik som är den kommunen som AC & Däckcenter i Rättvik Handelsbolag finns i.

AC & Däckcenter i Rättvik Handelsbolag har varit registrerat sedan 1981-11-27 och det finns flera företag i Dalarnas län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för AC & Däckcenter i Rättvik Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1982-01-01.

AC & Däckcenter i Rättvik Handelsbolag är och det finns flera bolag i Rättvik som också är .

Firmatecknare för AC & Däckcenter i Rättvik Handelsbolag är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med AC & Däckcenter i Rättvik Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0248-13000 eller genom brev på följande adress:
Riksv. 16, 795 32, Rättvik

Biluthyrning, bilverkstad, gummiverkstad. Transport av fordon.

Det finns olika personer som har en koppling med AC & Däckcenter i Rättvik Handelsbolag och det är Kjellman, Hans Göran som är född 1951 och har titeln Bolagsman, Kjellman, Maria Birgitta som är född 1953 och har titeln Bolagsman,