Handelsbolaget Trädgården Ola Karlehag & Co

Dalarnas län

Information

Handelsbolaget Trädgården Ola Karlehag & Co är en verksamhet som finns i Rättvik. I Handelsbolaget Trädgården Ola Karlehag & Co finns det lite olika personer som är förknippade och det är Karlehag, Elisabet som är född 1952 och har titeln Bolagsman, Karlehag, Nils Ola som är född 1947 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Handelsbolaget Trädgården Ola Karlehag & Co så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Handelsbolaget Trädgården Ola Karlehag & Co på telefon 0248-10105.

Handelsträgård.

Idag är Handelsbolaget Trädgården Ola Karlehag & Co av bolagstypen Handelsbolag.

Handelsbolaget Trädgården Ola Karlehag & Co är ett av många verksamheter som finns i Dalarnas län och Rättvik arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Handelsbolaget Trädgården Ola Karlehag & Co innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1995-01-01 och Handelsbolaget Trädgården Ola Karlehag & Co är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1977-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Handelsbolaget Trädgården Ola Karlehag & Co så är det följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Handelsbolaget Trädgården Ola Karlehag & Co har 916463-4207 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Dalarnas län.