Förvaltningsbolaget Stiernhööksskolan Kommanditbolag

Dalarnas län

Information

Förvaltningsbolaget Stiernhööksskolan Kommanditbolag är ett av många företag som finns i Rättvik. Det är nämligen den kommunen som Förvaltningsbolaget Stiernhööksskolan Kommanditbolag finns i och den tillhör även Dalarnas län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Förvaltningsbolaget Stiernhööksskolan Kommanditbolag som idag finns i Dalarnas län har varit registrerat sedan 1990-11-23.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Rättvikskommun , 795 80, Rättvik. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Förvaltningsbolaget Stiernhööksskolan Kommanditbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-6709800.

Rättvik arbetar för att företag som Förvaltningsbolaget Stiernhööksskolan Kommanditbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Förvaltningsbolaget Stiernhööksskolan Kommanditbolag. Det finns flera företag i Dalarnas län.

Äga, förvalta, bebygga och uthyra fastigheten Rättvik 2:8 i Rättviks kommun samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Förvaltningsbolaget Stiernhööksskolan Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas av komplementären..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Förvaltningsbolaget Stiernhööksskolan Kommanditbolag och det är följande personer, Rättviks kommun som är född och har titeln Komplementär, Rättviks kommun Förvaltningsfastigheter AB som är född och har titeln Kommanditdelägare,

Organisationsnummer för Förvaltningsbolaget Stiernhööksskolan Kommanditbolag är 916634-0258.