Siljans Modellsport Handelsbolag

Dalarnas län

Information

Siljans Modellsport Handelsbolag hittar ni ett Dalarnas län som inte är som andra län. I Dalarnas län hittar ni Rättvik som är den kommunen där Siljans Modellsport Handelsbolag finns. I Rättvik så finns det många olika Handelsbolag och i Dalarnas län så finns det ännu fler Handelsbolag. Siljans Modellsport Handelsbolag tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har ej F-skatt. Siljans Modellsport Handelsbolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Siljans Modellsport Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0248-13494.

Rättvik arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Dalarnas län för att locka till sig fler verksamheter.

Siljans Modellsport Handelsbolag har idag 916941-0272 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Siljans Modellsport Handelsbolag

Försäljning av radiostyrt hobbymateriel vad gäller bil, flyg m m.

I Siljans Modellsport Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Andersson, Karl Stefan som är född 1962 och har titeln Bolagsman, Hedlund, Sven Arne som är född 1969 och har titeln Bolagsman, .