Bergviks Häst Handelsbolag

Dalarnas län

Information

916941-2096 är organisationsnummer för företaget Bergviks Häst Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bergviks Häst Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Rättvik som är den kommunen som Bergviks Häst Handelsbolag finns i.

Bergviks Häst Handelsbolag har varit registrerat sedan 1991-05-17 och det finns flera företag i Dalarnas län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Bergviks Häst Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1992-01-01.

Bergviks Häst Handelsbolag är och det finns flera bolag i Rättvik som också är .

Firmatecknare för Bergviks Häst Handelsbolag är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Bergviks Häst Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0258-30048 eller genom brev på följande adress:
Furudalsv. 617, 790 70, Furudal

Transport och hästuppfödning samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Bergviks Häst Handelsbolag och det är Bergvik, Hans Mats som är född 1944 och har titeln Bolagsman, Bergvik, Lena Birgitta som är född 1944 och har titeln Bolagsman,