Gummicentralen Kommanditbolag (eftr)

Dalarnas län

Information

Gummicentralen Kommanditbolag (eftr) hittar ni ett Dalarnas län som inte är som andra län. I Dalarnas län hittar ni Rättvik som är den kommunen där Gummicentralen Kommanditbolag (eftr) finns. I Rättvik så finns det många olika Kommanditbolag och i Dalarnas län så finns det ännu fler Kommanditbolag. Gummicentralen Kommanditbolag (eftr) tillhör verksamheterstypen Kommanditbolag och verksamheten har ej F-skatt. Gummicentralen Kommanditbolag (eftr) har funnits sedan och 1993-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Gummicentralen Kommanditbolag (eftr) så kan ni göra det genom att skicka er post till Tångv. 10, 795 95, Vikarbyn men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0248-10273.

Rättvik arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Dalarnas län för att locka till sig fler verksamheter.

Gummicentralen Kommanditbolag (eftr) har idag 916941-9562 som sitt organisationummer.

; Firman tecknas av komplementären. är den som för stunden ansvarar för Gummicentralen Kommanditbolag (eftr)

Gummiverkstad. Uppfödning och försäljning av samt tävlings- verksamhet med travhästar.

I Gummicentralen Kommanditbolag (eftr) så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Wikstrand, Håkan som är född 1943 och har titeln Komplementär, Wikstrand, Maud Marita Linnéa som är född 1947 och har titeln Kommanditdelägare, .