Ore Odlat Handelsbolag

Dalarnas län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Rättvik och Ore Odlat Handelsbolag är ett av dem. Dalarnas län är ett stort län där det finns många bolag där och Ore Odlat Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Ore Odlat Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Ore Odlat Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1995-07-04. Det finns flera olika bolag i Dalarnas län som är ett stort län. Rättvik där bolaget finns i jobbar för att bolag som Ore Odlat Handelsbolag ska trivas.

Ore Odlat Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Rättvik så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Odling av grönsaker i växthus.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ore Odlat Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Ore Odlat Handelsbolag och det finns flera bolag som är det idag i Rättvik.

Vill man komma i kontakt med Ore Odlat Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0258-20105.

Firman tecknas av Birgitta Dahlkvist..

De som är på något sätt har med Ore Odlat Handelsbolag är Dahlkvist, Birgitta Hillevi som är född 1956 och har titeln Bolagsman, Hilmers, Karl-Axel Valfrid som är född 1954 och har titeln Bolagsman, .

Ore Odlat Handelsbolag har 969616-2370 som sitt organisationsnummer.