Cafe Haga B&B på Wiborghsgården Handelsbolag

Dalarnas län

Information

Cafe Haga B&B på Wiborghsgården Handelsbolag hittar ni ett Dalarnas län som inte är som andra län. I Dalarnas län hittar ni Rättvik som är den kommunen där Cafe Haga B&B på Wiborghsgården Handelsbolag finns. I Rättvik så finns det många olika Handelsbolag och i Dalarnas län så finns det ännu fler Handelsbolag. Cafe Haga B&B på Wiborghsgården Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och bolaget har F-skatt vilket Cafe Haga B&B på Wiborghsgården Handelsbolag har haft sedan 2007-05-31. Cafe Haga B&B på Wiborghsgården Handelsbolag har funnits sedan och 2007-05-31 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Cafe Haga B&B på Wiborghsgården Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Boda Wiborgv. 6, 795 96, Boda Kyrkby men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0248-40541.

Rättvik arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Dalarnas län för att locka till sig fler bolag.

Cafe Haga B&B på Wiborghsgården Handelsbolag har idag 969634-6098 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av Per Wilund ensam. är den som för stunden ansvarar för Cafe Haga B&B på Wiborghsgården Handelsbolag

Café och Bed & Breakfast.

I Cafe Haga B&B på Wiborghsgården Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Haga Wilund, Kerstin Birgitta som är född 1951 och har titeln Bolagsman, Wilund, Per Hjalmar som är född 1942 och har titeln Bolagsman, .