Nygren & Häll Handelsbolag

Dalarnas län

Information

969640-2149 är organisationsnummer för företaget Nygren & Häll Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Nygren & Häll Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Rättvik som är den kommunen som Nygren & Häll Handelsbolag finns i.

Nygren & Häll Handelsbolag har varit registrerat sedan 1997-06-25 och det finns flera företag i Dalarnas län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Nygren & Häll Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

Nygren & Häll Handelsbolag är och det finns flera bolag i Rättvik som också är .

Firmatecknare för Nygren & Häll Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Nygren & Häll Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0258-40056 eller genom brev på följande adress:
Dalfors Lanthandel , 790 70, Furudal

Affärsverksamhet, detaljhandel inom livsmedel och bensinförsäljning.

Det finns olika personer som har en koppling med Nygren & Häll Handelsbolag och det är Häll, Lars Ingvar som är född 1940 och har titeln Bolagsman, Nygren Häll, Ulla Margareta som är född 1950 och har titeln Bolagsman,