Castanea Handelsbolag

Dalarnas län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Rättvik och Castanea Handelsbolag är ett av dem. Dalarnas län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Castanea Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Castanea Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Castanea Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1998-03-17. Det finns flera olika verksamheter i Dalarnas län som är ett stort län. Rättvik där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Castanea Handelsbolag ska trivas.

Castanea Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Rättvik så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Handledning och konsultation. Utbildning och kursverksamhet. Rådgivning, psykoterapi - individ och familj. Gruppanalys, gruppsykoterapi. Analys och rådgivning vid konflikter och sammarbetssvårigheter i arbetsgrupper. Marknadsföring och försäljning av konsumtionsvaror inom hälsa och hudvård. Utbildningsverksamhet inom personlig utveckling och ledarskap.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Castanea Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Castanea Handelsbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Rättvik.

Vill man komma i kontakt med Castanea Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0248-30325.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Castanea Handelsbolag är Gustafsson, Jan Valter Gustaf som är född 1951 och har titeln Bolagsman, Ollas Gustafsson, Lena Elisabet som är född 1958 och har titeln Bolagsman, .

Castanea Handelsbolag har 969648-7710 som sitt organisationsnummer.