Bo Kallberg Revision Handelsbolag

Dalarnas län

Information

969655-4535 är organisationsnummer för bolaget Bo Kallberg Revision Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bo Kallberg Revision Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Rättvik som är den kommunen som Bo Kallberg Revision Handelsbolag finns i.

Bo Kallberg Revision Handelsbolag har varit registrerat sedan 1998-12-09 och det finns flera bolag i Dalarnas län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Bo Kallberg Revision Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Bo Kallberg Revision Handelsbolag är och det finns flera bolag i Rättvik som också är .

Firmatecknare för Bo Kallberg Revision Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av Bo Kallberg.

Vill ni komma i kontakt med Bo Kallberg Revision Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0248-51922 eller genom brev på följande adress:
Östanvik Borrtäktsv. 10, 790 70, Furudal

Redovisnings- och revisionsbyrå samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Bo Kallberg Revision Handelsbolag och det är Kallberg, Anne-Marie Elisabet som är född 1926 och har titeln Bolagsman, Kallberg, Bo Göte som är född 1948 och har titeln Bolagsman,