EKAH Handelsbolag

Dalarnas län

Information

EKAH Handelsbolag är ett företag som finns i Rättvik. I EKAH Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Brun, Kerstin Helena som är född 1947 och har titeln Bolagsman, Brun, Lars Gustav som är född 1969 och har titeln Bolagsman, Sjöström, Hans-Erik Artur som är född 1948 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med EKAH Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå EKAH Handelsbolag på telefon 08-6560209.

Bygg och snickeriarbeten samt handel med därmed förenliga produkter. Redovisning och bokföringstjänster samt ekonomisk rådgivning för småföretag. Försäljning av abonnemang såsom telefon, bredband, el och försäkringar i småföretagspaket. Statistik för tips och spelbolag.

Idag är EKAH Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

EKAH Handelsbolag är ett av många företag som finns i Dalarnas län och Rättvik arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

EKAH Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2000-10-09 och EKAH Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2000-10-09.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för EKAH Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av Kerstin Helena Brun och Hans-Erik Arthur Sjöström var för sig.

EKAH Handelsbolag har 969670-8115 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Dalarnas län.