Pellas Trav Handelsbolag

Dalarnas län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Rättvik och Pellas Trav Handelsbolag är ett av dem. Dalarnas län är ett stort län där det finns många bolag där och Pellas Trav Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Pellas Trav Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Pellas Trav Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2001-11-19. Det finns flera olika bolag i Dalarnas län som är ett stort län. Rättvik där bolaget finns i jobbar för att bolag som Pellas Trav Handelsbolag ska trivas.

Pellas Trav Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-12-24. I Rättvik så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bedriva uppfördning, träning, tävling och övrig verksamhet rörande hästar.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Pellas Trav Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-12-26.

Idag är Pellas Trav Handelsbolag och det finns flera bolag som är det idag i Rättvik.

Vill man komma i kontakt med Pellas Trav Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0248-17324.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Pellas Trav Handelsbolag är Pellas, Eva Elisabet som är född 1954 och har titeln Bolagsman, Pellas, Leif Åke som är född 1952 och har titeln Bolagsman, .

Pellas Trav Handelsbolag har 969681-7593 som sitt organisationsnummer.