Sätergårdens Pensionat Handelsbolag

Dalarnas län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Rättvik och Sätergårdens Pensionat Handelsbolag är ett av dem. Dalarnas län är ett stort län där det finns många företag där och Sätergårdens Pensionat Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Sätergårdens Pensionat Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Sätergårdens Pensionat Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2003-04-28. Det finns flera olika företag i Dalarnas län som är ett stort län. Rättvik där företaget finns i jobbar för att företag som Sätergårdens Pensionat Handelsbolag ska trivas.

Sätergårdens Pensionat Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-05-22. I Rättvik så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Pensionat.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Sätergårdens Pensionat Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-05-22.

Idag är Sätergårdens Pensionat Handelsbolag och det finns flera företag som är det idag i Rättvik.

Vill man komma i kontakt med Sätergårdens Pensionat Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-4501621.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Sätergårdens Pensionat Handelsbolag är Forsman, Anders Lennart som är född 1957 och har titeln Bolagsman, Janérs, Sofia Elisabeth som är född 1963 och har titeln Bolagsman, .

Sätergårdens Pensionat Handelsbolag har 969693-3895 som sitt organisationsnummer.