Staffasgårdens Handelsbolag T & H

Dalarnas län

Information

Staffasgårdens Handelsbolag T & H hittar ni ett Dalarnas län som inte är som andra län. I Dalarnas län hittar ni Rättvik som är den kommunen där Staffasgårdens Handelsbolag T & H finns. I Rättvik så finns det många olika Handelsbolag och i Dalarnas län så finns det ännu fler Handelsbolag. Staffasgårdens Handelsbolag T & H tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har F-skatt vilket Staffasgårdens Handelsbolag T & H har haft sedan 2003-11-20. Staffasgårdens Handelsbolag T & H har funnits sedan och 2003-11-20 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Staffasgårdens Handelsbolag T & H så kan ni göra det genom att skicka er post till Västanå Byv. 56, 795 96, Boda Kyrkby men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0248-40020.

Rättvik arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Dalarnas län för att locka till sig fler verksamheter.

Staffasgårdens Handelsbolag T & H har idag 969696-1193 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Staffasgårdens Handelsbolag T & H

Undervisningi om på teckenspråk. Konsultation gällande LSS (lagen om särskilt stöd) samt handledning till personal inom LSS som arbetar inom kommun, landsting, skola, intresseföreningar och privata sektorn.

I Staffasgårdens Handelsbolag T & H så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Jönsson, Mats Inge som är född 1958 och har titeln Bolagsman, Jönsson, Pia Annette som är född 1966 och har titeln Bolagsman, .