Gärtner Trading Kommanditbolag

Dalarnas län

Information

Kommanditbolag finns det flera av i Rättvik och Gärtner Trading Kommanditbolag är ett av dem. Dalarnas län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Gärtner Trading Kommanditbolag är ett av dem. Statusen för Gärtner Trading Kommanditbolag är att Bolaget är aktivt.

Gärtner Trading Kommanditbolag är ett Kommanditbolag och skapades 2004-10-26. Det finns flera olika verksamheter i Dalarnas län som är ett stort län. Rättvik där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Gärtner Trading Kommanditbolag ska trivas.

I Rättvik så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Handel och montering av inredningar. Konsultverksamhet inom handel, produktion och företagsutveckling. Import och export av inredningar. Massage.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Gärtner Trading Kommanditbolag inte är momsregistrerat.

Idag är Gärtner Trading Kommanditbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Rättvik.

Vill man komma i kontakt med Gärtner Trading Kommanditbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5368414.

Firman tecknas ensam av -komplementären.

De som är på något sätt har med Gärtner Trading Kommanditbolag är Gärtner, Per Jörgen Henrik som är född 1965 och har titeln Komplementär, Gärtner, Karin Görel Ingeborg som är född 1937 och har titeln Kommanditdelägare, .

Gärtner Trading Kommanditbolag har 969705-5359 som sitt organisationsnummer.