Stall Lillkillen Handelsbolag

Dalarnas län

Information

Stall Lillkillen Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Rättvik. Det är nämligen den kommunen som Stall Lillkillen Handelsbolag finns i och den tillhör även Dalarnas län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Stall Lillkillen Handelsbolag som idag finns i Dalarnas län har varit registrerat sedan 2005-10-11. Men sedan 2005-12-01 så har Stall Lillkillen Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Norrboda Västomsjöv. 57, 790 70, Furudal. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Stall Lillkillen Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-3392714.

Rättvik arbetar för att verksamheter som Stall Lillkillen Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Stall Lillkillen Handelsbolag. Det finns flera verksamheter i Dalarnas län.

Uppfödning och tävlingsverksamhet med hästar.

Firmatecknare för Stall Lillkillen Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Stall Lillkillen Handelsbolag och det är följande personer, Karlsson, Britt-Marie som är född 1945 och har titeln Bolagsman, Karlsson, Rolf Åke som är född 1936 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Stall Lillkillen Handelsbolag är 969713-9120.