Stall Björkmansgården Handelsbolag

Dalarnas län

Information

Stall Björkmansgården Handelsbolag hittar ni ett Dalarnas län som inte är som andra län. I Dalarnas län hittar ni Rättvik som är den kommunen där Stall Björkmansgården Handelsbolag finns. I Rättvik så finns det många olika Handelsbolag och i Dalarnas län så finns det ännu fler Handelsbolag. Stall Björkmansgården Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och bolaget har F-skatt vilket Stall Björkmansgården Handelsbolag har haft sedan 2005-12-08. Stall Björkmansgården Handelsbolag har funnits sedan och 2005-12-08 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Stall Björkmansgården Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Östbjörka Västanåv. 20, 795 91, Rättvik men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0248-17524.

Rättvik arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Dalarnas län för att locka till sig fler bolag.

Stall Björkmansgården Handelsbolag har idag 969713-9526 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Stall Björkmansgården Handelsbolag

Bolget bedriver hästhandel, travverksamhet, stallplatsuthyrning, inridning och därmed förenlig verksamhet.

I Stall Björkmansgården Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Eriksson, Mats Erik Anders som är född 1970 och har titeln Bolagsman, Eriksson, Olars Åsa Maria Lisskulla som är född 1971 och har titeln Bolagsman, Olsson, Daniels Ina Maria som är född 1984 och har titeln Bolagsman, .