Kommanditbolaget Keborg

Dalarnas län

Information

Kommanditbolaget Keborg hittar ni ett Dalarnas län som inte är som andra län. I Dalarnas län hittar ni Rättvik som är den kommunen där Kommanditbolaget Keborg finns. I Rättvik så finns det många olika Kommanditbolag och i Dalarnas län så finns det ännu fler Kommanditbolag. Kommanditbolaget Keborg tillhör bolagstypen Kommanditbolag och företaget har ej F-skatt. Kommanditbolaget Keborg har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Kommanditbolaget Keborg så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-321030.

Rättvik arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Dalarnas län för att locka till sig fler företag.

Kommanditbolaget Keborg har idag 969714-9095 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av komplementären. är den som för stunden ansvarar för Kommanditbolaget Keborg

Äga och förvalta fastigheter.

I Kommanditbolaget Keborg så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Förvaltningsaktiebolaget Erik Östhol som är född och har titeln Komplementär, Östhols Henriksson, Gunilla M som är född 1941 och har titeln Kommanditdelägare, Östhols, Erik som är född 1916 och har titeln Kommanditdelägare, Östhols, Eva Marie som är född 1945 och har titeln Kommanditdelägare, .