The Seven C's Enterprises Kommanditbolag

Dalarnas län

Information

The Seven C's Enterprises Kommanditbolag är ett bolag som finns i Rättvik. I The Seven C's Enterprises Kommanditbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Clark, Michael Ray som är född 1946 och har titeln Komplementär, Clark, Joshua William som är född 1989 och har titeln Kommanditdelägare, Clark, Jr Michael Ray som är född 1987 och har titeln Kommanditdelägare, .

Vill man kunna komma i kontakt med The Seven C's Enterprises Kommanditbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå The Seven C's Enterprises Kommanditbolag på telefon 0248-30049.

Bolagets verksamhet skall vara att bedriva byggnadsentreprenader, tjänster inom skogsbruk, jordbruksdrift på arrenderad mark, smidesverksamhet, import och försäljning av bilar, tillverkning av hemslöjdsprodukter.

Idag är The Seven C's Enterprises Kommanditbolag av bolagstypen Kommanditbolag.

The Seven C's Enterprises Kommanditbolag är ett av många bolag som finns i Dalarnas län och Rättvik arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

The Seven C's Enterprises Kommanditbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-01-04 och The Seven C's Enterprises Kommanditbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-01-04.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för The Seven C's Enterprises Kommanditbolag så är det följande:
Firman teckas av komplementären.

The Seven C's Enterprises Kommanditbolag har 969723-3618 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Dalarnas län.