Folke Hedberg & Co Kommanditbolag

Dalarnas län

Information

Kommanditbolag finns det flera av i Rättvik och Folke Hedberg & Co Kommanditbolag är ett av dem. Dalarnas län är ett stort län där det finns många företag där och Folke Hedberg & Co Kommanditbolag är ett av dem. Statusen för Folke Hedberg & Co Kommanditbolag är att Bolaget är aktivt.

Folke Hedberg & Co Kommanditbolag är ett Kommanditbolag och skapades 1974-01-17. Det finns flera olika företag i Dalarnas län som är ett stort län. Rättvik där företaget finns i jobbar för att företag som Folke Hedberg & Co Kommanditbolag ska trivas.

Folke Hedberg & Co Kommanditbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Rättvik så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Handelsrörelse.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Folke Hedberg & Co Kommanditbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1974-01-01.

Idag är Folke Hedberg & Co Kommanditbolag och det finns flera företag som är det idag i Rättvik.

Vill man komma i kontakt med Folke Hedberg & Co Kommanditbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0248-20764.

; Firman tecknas av komplementären..

De som är på något sätt har med Folke Hedberg & Co Kommanditbolag är Hedberg, Karl Ragnar Folke som är född 1942 och har titeln Komplementär, Hedberg, Vanja som är född 1949 och har titeln Kommanditdelägare, .

Folke Hedberg & Co Kommanditbolag har 983200-2126 som sitt organisationsnummer.