Furudals Möbelaffär & Tapetserareverkstad, Egon Johansson

Dalarnas län

Information

Furudals Möbelaffär & Tapetserareverkstad, Egon Johansson hittar ni ett Dalarnas län som inte är som andra län. I Dalarnas län hittar ni Rättvik som är den kommunen där Furudals Möbelaffär & Tapetserareverkstad, Egon Johansson finns. I Rättvik så finns det många olika Enskild firma och i Dalarnas län så finns det ännu fler Enskild firma. Furudals Möbelaffär & Tapetserareverkstad, Egon Johansson tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har ej F-skatt. Furudals Möbelaffär & Tapetserareverkstad, Egon Johansson har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Furudals Möbelaffär & Tapetserareverkstad, Egon Johansson så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0258-10147.

Rättvik arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Dalarnas län för att locka till sig fler verksamheter.

Furudals Möbelaffär & Tapetserareverkstad, Egon Johansson har idag 300722-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Furudals Möbelaffär & Tapetserareverkstad, Egon Johansson

Handels- och hantverksrörelse.

I Furudals Möbelaffär & Tapetserareverkstad, Egon Johansson så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Johansson, Hans Egon Göte som är född 1930 och har titeln Innehavare av enskild firma, .