Glasögonaffären, Rättvik, L E Larsson

Dalarnas län

Information

361024-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Glasögonaffären, Rättvik, L E Larsson. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Glasögonaffären, Rättvik, L E Larsson är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Rättvik som är den kommunen som Glasögonaffären, Rättvik, L E Larsson finns i.

Glasögonaffären, Rättvik, L E Larsson har varit registrerat sedan 1972-12-22 och det finns flera verksamheter i Dalarnas län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Glasögonaffären, Rättvik, L E Larsson så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1971-01-01.

Glasögonaffären, Rättvik, L E Larsson är och det finns flera verksamheter i Rättvik som också är .

Firmatecknare för Glasögonaffären, Rättvik, L E Larsson är följande:

Vill ni komma i kontakt med Glasögonaffären, Rättvik, L E Larsson så kan ni göra det på telefon genom 0247-34200 eller genom brev på följande adress:

Optikerverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Glasögonaffären, Rättvik, L E Larsson och det är Larsson, Lars Erik Mauritz som är född 1936 och har titeln Innehavare av enskild firma,