Livskunskap Eberhard Berg

Dalarnas län

Information

Livskunskap Eberhard Berg är ett av många verksamheter som finns i Rättvik. Det är nämligen den kommunen som Livskunskap Eberhard Berg finns i och den tillhör även Dalarnas län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Livskunskap Eberhard Berg är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2002-01-14.

Livskunskap Eberhard Berg som idag finns i Dalarnas län har varit registrerat sedan 2002-01-08. Men sedan 2002-01-14 så har Livskunskap Eberhard Berg varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Livskunskap Eberhard Berg så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0240-80657.

Rättvik arbetar för att verksamheter som Livskunskap Eberhard Berg ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Livskunskap Eberhard Berg. Det finns flera verksamheter i Dalarnas län.

Konsultverksamhet i form av enskild undervisning, föreläs- ningar och kurser gällande hälsa, sjukdom, rehabilitering och personlig utveckling. Produktion, översättning och för- säljning av skrifter och böcker samt produktion och försälj- ning av ljudkassetter och skivor rörande ovannämnda områden.

Firmatecknare för Livskunskap Eberhard Berg är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Livskunskap Eberhard Berg och det är följande personer, Berg, Eberhard som är född 1937 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Livskunskap Eberhard Berg är 370525-XXXX.