Vinterå Kraft

Dalarnas län

Information

390518-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Vinterå Kraft. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Vinterå Kraft är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Rättvik som är den kommunen som Vinterå Kraft finns i.

Vinterå Kraft har varit registrerat sedan 1982-03-30 och det finns flera verksamheter i Dalarnas län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1986-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Vinterå Kraft så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Vinterå Kraft är och det finns flera verksamheter i Rättvik som också är .

Firmatecknare för Vinterå Kraft är följande:

Vill ni komma i kontakt med Vinterå Kraft så kan ni göra det på telefon genom 0248-14333 eller genom brev på följande adress:

Elproduktion via vattenturbinkraft.

Det finns olika personer som har en koppling med Vinterå Kraft och det är Törnqvist, Roland Verner som är född 1939 och har titeln Innehavare av enskild firma,