Kummelby Förlag & Produktion

Dalarnas län

Information

Enskild firma finns det flera av i Rättvik och Kummelby Förlag & Produktion är ett av dem. Dalarnas län är ett stort län där det finns många bolag där och Kummelby Förlag & Produktion är ett av dem. Statusen för Kummelby Förlag & Produktion är att Bolaget är aktivt.

Kummelby Förlag & Produktion är ett Enskild firma och skapades 1997-09-16. Det finns flera olika bolag i Dalarnas län som är ett stort län. Rättvik där bolaget finns i jobbar för att bolag som Kummelby Förlag & Produktion ska trivas.

Kummelby Förlag & Produktion är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Rättvik så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Utgivning och distribuering av musikalier, konsultativ verksamhet inom körmusikbranschen.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Kummelby Förlag & Produktion är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Kummelby Förlag & Produktion och det finns flera bolag som är det idag i Rättvik.

Vill man komma i kontakt med Kummelby Förlag & Produktion så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0227-10066.

.

De som är på något sätt har med Kummelby Förlag & Produktion är Lindström, Lars Anders som är född 1939 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Kummelby Förlag & Produktion har 391209-XXXX som sitt organisationsnummer.