Cembra hantverk o finsnickeri

Dalarnas län

Information

400511-XXXX är organisationsnummer för företaget Cembra hantverk o finsnickeri. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Cembra hantverk o finsnickeri är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Rättvik som är den kommunen som Cembra hantverk o finsnickeri finns i.

Cembra hantverk o finsnickeri har varit registrerat sedan 2000-05-25 och det finns flera företag i Dalarnas län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Cembra hantverk o finsnickeri så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

Cembra hantverk o finsnickeri är och det finns flera bolag i Rättvik som också är .

Firmatecknare för Cembra hantverk o finsnickeri är följande:

Vill ni komma i kontakt med Cembra hantverk o finsnickeri så kan ni göra det på telefon genom 0248-12398 eller genom brev på följande adress:

Handel med hantverk och finsnickerialster.

Det finns olika personer som har en koppling med Cembra hantverk o finsnickeri och det är Johansson, Inger Kerstin Viola som är född 1940 och har titeln Innehavare av enskild firma,