Samuelsson trä & metall

Dalarnas län

Information

Samuelsson trä & metall hittar ni ett Dalarnas län som inte är som andra län. I Dalarnas län hittar ni Rättvik som är den kommunen där Samuelsson trä & metall finns. I Rättvik så finns det många olika Enskild firma och i Dalarnas län så finns det ännu fler Enskild firma. Samuelsson trä & metall tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket Samuelsson trä & metall har haft sedan 1987-01-01. Samuelsson trä & metall har funnits sedan och 1973-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Samuelsson trä & metall så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0248-40005.

Rättvik arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Dalarnas län för att locka till sig fler företag.

Samuelsson trä & metall har idag 420525-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Samuelsson trä & metall

Nybyggnad och reparation av hus, mindre snickeriverksamhet, specialité: takspån, Mekanisk verkstad (svarvning, fräsning, svetsning) och därmed förenlig verksamhet.

I Samuelsson trä & metall så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Samuelsson, Slars Rolf Bernhard som är född 1942 och har titeln Innehavare av enskild firma, .