PLW - Byggkonsult

Dalarnas län

Information

Enskild firma finns det flera av i Rättvik och PLW - Byggkonsult är ett av dem. Dalarnas län är ett stort län där det finns många verksamheter där och PLW - Byggkonsult är ett av dem. Statusen för PLW - Byggkonsult är att Bolaget är aktivt.

PLW - Byggkonsult är ett Enskild firma och skapades 1987-04-09. Det finns flera olika verksamheter i Dalarnas län som är ett stort län. Rättvik där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som PLW - Byggkonsult ska trivas.

PLW - Byggkonsult är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Rättvik så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Konsulttjänst för småhusbyggen.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att PLW - Byggkonsult är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är PLW - Byggkonsult och det finns flera verksamheter som är det idag i Rättvik.

Vill man komma i kontakt med PLW - Byggkonsult så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0248-15059.

.

De som är på något sätt har med PLW - Byggkonsult är Wurk, Paul-Lutz som är född 1943 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

PLW - Byggkonsult har 430412-XXXX som sitt organisationsnummer.